Spigiboy, Vácrátót polgármestere új dalt készített születésnapjára

[ad_1]

A legfrissebb hírek itt

A szerzői négyes fogat nem először zenél már együtt. 2019-ben debütált a Come with me című alkotásuk, amely hatalmas sláger lett. A srácok még 2018-ban ismerkedtek meg a BMA music awards díjkiosztóján, ahol Roberto Rios és Dan Sparks lettek az év felfedezettjei.

Roberto Rios és Dan Sparks régóta dolgoznak együtt Vácrátót polgármesterével Spiegelhalter Lászlóval, aki DJ Spigiboyként hasít az éjszakában

Roberto Rios és Dan Sparks régóta dolgoznak együtt Vácrátót polgármesterével Spiegelhalter Lászlóval, aki DJ Spigiboyként hasít az éjszakában

„Rengeteget dolgozom velük, jó a munkatempójuk! Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a legújabb közös dalunk! Az It’s allright igazi chill zene: tűz és víz, szabadság, napsütés, minden, amire a jelenlegi pandémiás helyzetben már nagyon vágyunk. Igazi üdítő a testnek és a léleknek”

– mondja lapunknak Spigiboy, aki két héttel ezelőttig semmit sem tudott a videóklipről, ez lett ugyanis a születésnapi ajándéka barátjától, Erős Attilától.


„Ez egy több helyszínen forgatott, megrendelt videó volt. Eredetileg 2 héttel ezelőttig nem is tudtam róla, akkor árulták el az Attiláék, hogy elkészült. Meg akartak lepni vele és ez sikerült is”

– mondja büszkén a lemezlovas, aki 49. születésnapját a járványügyi szabályok betartása mellett családjával és közeli barátaival ünnepli majd. A menü pedig nem más lesz, mint a saját maguk által készített pizza.

Ez is érdekelheti: Ufókkal barátkozott össze Vácrátót polgármestere? – videó


!



[ad_2]

Ide kattintva tudja elolva a teljes cikket